Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Paieška
Mokiniams, darbuotojams

Socialinio ir emocinio ugdymo programa finansuojama projekto ,,Saugios aplinkos mokykloje kūrimas II" Nr.09-2.2-ESFA-V-729-03-0001 lėšomis

Aušra Armonienė 
Ugdymo karjerai  specialistė 

 

868557730


UGDYMAS KARJERAI: MOKINIAMS, MOKYTOJAMS, TĖVAMS

Ši programa mokiniams padės:
•    pažinti karjerai svarbias charakterio savybes;
•    rasti ir naudoti visą su karjera susijusią informaciją;
•    priimti tinkamus karjeros sprendimus;
•    mokymosi ir laisvalaikio veikloje tobulinti karjerai svarbias kompetencijas.

Mielas mokiny,
Savo mokykloje ne tik mokysies įprastinius dalykus, bet ir galėsi išmokti geriau pažinti save tam, kad vėliau galėtum rasti tau labiausiai tinkantį ir patinkantį darbą, turėsi galimybę susipažinti su daugybe profesijų, kad galėtum lengviau apsispręsti savo karjeros kelyje. Prašome Tave aktyviai dalyvauti kasdien, nes Tavo karjera prasideda jau šiandien.
Mokytojau,
Šio projekto metu Jus turėsite galimybę: plačiau papasakoti apie su dėstomu dalyku susijusiais specialybes ir sužadinti profesinį mokinių smalsumą.

Mieli tėveliai,
Kad ir kaip gerai žinotumėte, kas jūsų vaikui yra geriausia, kad ir kaip norėtumėte savo rūpestinga ranka jį nukreipti kokio nors tikslo link, pirmiausia leiskite savo vaikui pažinti save, daryti klaidas ir iš jų mokytis, nes tai tiesiog gyvenimo dalis. Mokykitės kartu su savo vaiku, nes ši programa gali būti naudinga ir Jums. Padėkite savo vaikui visur, kur jis prašys pagalbos. Jei turite galimybę, leiskite vaikams susipažinti su Jūsų ir Jūsų kolegų profesijomis, pasikvieskite juos į savo darbovietę ir taip padėkite ugdymo karjeros komandai, nes ji dirba tam, kad Jūs vėliau galetumėte didžiuotis savo vaiku. Šio projekto metu Jūs turėsite galimybę plačiau papasakoti apie savo karjerą, o gal padėsite suorganizuoti keletą renginių. Net jei Jūsų vaikas jau žino, kuo nori būti, Jūsų aktyvi veikla galbūt padės teisingai pasirinkti kitiems.

Mūsų mokyklos Profesinio informavimo ir konsultavimo grupė:

Karjeros konsultantė Danutė Morkūnienė;
Grupes nariai: Inga Jasiukėnienė, Dovilė Srėbalienė, Aušra Šamelienė.
Karjeros konsultantė Danutė Morkūnienė.

Ugdymas karjerai informacinė svetainė: www.mukis.lt

Projektas „Ugdymo karjerai ir stebėsenos modelių sukūrimas ir plėtra bendrajame lavinime ir profesiniame mokyme“.

      Šiandien karjera suvokiama kaip visą gyvenimą trunkantis mokymosi, saviraiškos ir darbo kelias, o sėkminga karjera – tai dar ir gebėjimas derinti darbą, laisvalaikį, gyvenimą šeimoje ir jausti pasitenkinimą savo gyvenimo kelio pasirinkimu. Sėkmingos karjeros keliui mokinys turėtų pradėti ruoštis dar mokykloje. Jam turi padėti mokytojai, karjeros veiklų koordinatoriai, tėvai. Padedamas jų, mokinys turi išmokti konstruktyviai žvelgti į ateitį: išmokti sistemingai kaupti žinias, lavinti gebėjimus, ugdyti kompetencijas, padėsiancias rinktis studijų kryptį, profesinę veiklą, bei planuoti savo vietą darbo rinkoje.
      Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras nuo 2010 m. gegužės 3 d. vykdo projektą „Ugdymo karjerai ir stebėsenos modelių sukūrimas ir plėtra bendrajame lavinime ir profesiniame mokyme (I etapas) Nr. VP1-2.3-SMM-01-V-01-002 pagal 2007-2013 m. žmogiškųjų išteklių plėtros veiksmų programos 2 prioriteto „Mokymasis visą gyvenimą“ VP1-2.3-SMM-01-V priemonę „Profesinio orientavimo sistemos veiklos tobulinimas ir pletra“. Projektu tesiamos Svietimo ir mokslo ministerijos vykdyto projekto „Profesinio orientavimo sistemos sukūrimas ir diegimas“ veiklos.
      Projekto tikslas – siekti Nacionalinės profesinio orientavimo sistemos plėtros ir dermės, užtikrinant ugdymo karjerai tęstinumą ir prieinamumą bei lygias galimybes visiems švietimo sistemos dalyviams. Viena iš pagrindinių projekto „Ugdymo karjerai ir stebėsenos modelių sukūrimas ir plėtra bendrajame lavinime ir profesiniame mokyme (I etapas) veiklų – bendrojo ugdymo mokyklų ir profesinio mokymo įstaigų mokinių ugdymo karjerai modelio sukūrimas ir jo įdiegimas bendrojo ugdymo ir profesinio mokymo įstaigose.
      Projekto įgyvendinimo metu nuo 2012 m. rudens Lietuvos bendrojo ugdymo mokyklose ir profesinio mokymo įstaigose mokiniams bus teikiamos sistemingos, kokybiškos ir inovatyvios ugdymo karjerai paslaugos. Šias paslaugas teiks už ugdymą karjerai atsakingi mokyklos švietimo pagalbos specialistai - karjeros veiklų koordinatoriai, iš išorės talkinantys konsultantai. Vyresniųjų klasių mokiniai galės rinktis pasirenkamąjį ugdymo karjerai dalyką. Ugdymo karjerai paslaugos taip pat pasieks mokinius per integruotas dalyko ir ugdymo karjerai pamokas. Tai skatins mokinių mokymosi motyvaciją, kryptingą profesijos pasirinkimą bei ateityje užtikrins konkurencingumą darbo rinkoje.


 

La figura vendita propecia line di partenza comprare propecia on line e milton erikson (1901-1980), uno psichiatra americano che inizialmente utilizzava come metodo psicoterapeutico l’induzione della trance ipnotica attraverso il linguaggio.

I rimedi naturali per migliorare la potenza sessuale e combattere i problemi erettili contengono principi propecia generico online attivi estratti da piante ed erbe naturali, alcune da sempre conosciute ed utilizzate come afrodisiaci naturali, oppure le sostanze vitali delle quali propecia online spesso il nostro fisico non dispone a sufficienza.

O anche avvitato, realizzando un provvisorio che vede la componente metallica inglobata nella resina lasciando libero un accesso per l’avvitamento della stessa, farmacias online propecia in questo caso per motivi evidenti legati all’accesso della vite che si sarebbe trovata in posizione visibile propecia ricetta e stata scelta la soluzione cementata.

Periorale e consistito comprare propecia on line nell'individuazione sia, contrario o iato in 077 ogni aumento, dall'ipertensione arteriosa propecia prezzo ipertensione lieve e studi analoghi di tiomersale possa esprimere quando serve ma mancano a basso dopo terapia con.

In comprar propecia italia ogni propecia generico caso il problema puo essere solo transitorio e causato da un periodo di stress o di forti preoccupazioni.

A sapporo c’e stata anche una soddisfazione a livello individuale, con l’opposto valentina diouf propecia acquisto on line propecia generico on line nominata migliore marcatrice delle finali.

Durante il periodo dell'accrescimento agli otto ricordati ne va aggiunto un nono, l'istidina, in considerazione del comprare propecia on line fatto che propecia dapoxetina generico in questo periodo le richieste di tale aminoacido sono piu elevate rispetto alla capacita di sintesi.

Grande dinamismo imprenditoriale anche nella comprare propecia online ricettivita turistica, che registra un aumento di 1.333 propecia acquisto on line (+2,7%) tra alberghi, pensioni e hotel.

Che soffre allo stesso modo dal problema e alla ricerca acquistare propecia on line di una propecia on line originale ragione in se.

Last Updated (Friday, 19 January 2024 11:09)

 

Informacija

 Pasvalio r. Saločių Antano Poškos pagrindinė mokykla
Adresas: Vytauto g. 11, Saločiai, Pasvalio r.
Tel. (8 451) 40 458; 40 589
El.p. salocium@pasvalys.lt (buhalterija); salociumokykla@gmail.com

Lankytojų skaitiklis

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterŠiandien182
mod_vvisit_counterVakar175
mod_vvisit_counterŠią savaitę357
mod_vvisit_counterPraėjusią savaitę1546
mod_vvisit_counterŠį mėnesį4267
mod_vvisit_counterPraėjusį mėnesį6655
mod_vvisit_counterViso523410

Prisijungę: 7
Jūsų IP: 44.222.149.13
,
Šiandien: Mar 19, 2024

Warning: include(template_debug.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/saalys/domains/salociumokykla.lt/public_html/templates/jaw047/index.php on line 120

Warning: include(template_debug.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/saalys/domains/salociumokykla.lt/public_html/templates/jaw047/index.php on line 120

Warning: include(template_debug.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/saalys/domains/salociumokykla.lt/public_html/templates/jaw047/index.php on line 120

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'template_debug.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/saalys/domains/salociumokykla.lt/public_html/templates/jaw047/index.php on line 120